Agenda

Wat is er te doen?

Line

Feestdagen, eigen initiatieven en evenementen in de omgeving; er zijn verschillende momenten waar wij vanuit de Herberg van Wapse aandacht aan besteden of iets leuk mee doen. Hieronder vindt u een overzicht van onze activiteiten.

12 & 13 april – Pasen

Wat is hét moment waar ieder kind naar uitkijkt tijdens de paasdagen? Precies: Eieren zoeken! 1e paasdag zijn alle kinderen uit de omgeving welkom om in onze restauranttuin chocolade-eieren te zoeken. Daarnaast serveren wij 1e en 2e paasdag een paasbrunch. Lees meer

Zondag 10 mei – Moederdag

Op moederdag serveren wij op reservering een uitgebreide high tea om ’s middags ontspannen samen van te genieten. ’s Avonds is ons à la carte restaurant geopend en daarnaast serveren wij het hele weekend een moederdagmenu wat ook door “niet-moeders” besteld mag worden! Voor alle moeders ligt er op moederdag ook nog een kleine attentie klaar. Lees meer

30, 31 mei & 1 juni – Sluisdagen Dieverbrug

Tijdens het pinksterweekend zijn wij met onze horeca aanwezig op de Sluisdagen 2020 in Dieverbrug. Benieuwd naar de invulling van onze stand? Houdt deze pagina en onze Facebook en Instagram pagina’s in de gaten voor alle informatie!

Kijk ook op www.desluisdagen.nl

Zondag 21 juni – Vaderdag

Benieuwd wat er te doen is voor vaderdag? Houdt deze pagina in de gaten of volg ons op Facebook en Instagram!

November – Herberg van Wapse goes wild!

Na het succes van de eerste editie vorig jaar, doen we het dit jaar gewoon weer: De ‘wilde avond’ van de Herberg van Wapse! Geniet deze avond van een heerlijk wilddiner op niveau met een aantal mooie bereidingen en technieken. Voor de liefhebber stellen wij ook een wijnarrangement samen met een aantal mooie, bijpassende wijnen.

 

Houd deze pagina in de gaten of volg ons op Facebook en Instagram voor alle informatie, de datum en prijzen. Het wilddiner is op reservering.

25 & 26 december – Kerst

Benieuwd wat er te doen is tijdens de kerstdagen? Houdt deze pagina in de gaten of volg ons op Facebook en Instagram!

Vragen?

Wij helpen u graag

Line