Koffie, Gebak, Borrel, Happerij

Borrelen

In het bargedeelte, de lounge of op het terras

Line

Naast een restaurant beschikt de Herberg van Wapse over een bargedeelte en een loungehoek om neer te strijken voor een hapje en een drankje met vrienden. Bij mooi weer zit u natuurlijk op het terras, heerlijk ontspannen in een van onze loungesets.

Koffie en gebak

Even bijkomen met iets warms? Bestel dan een kop koffie of cappuccino uit onze Faema Emblema espressomachine. Vergeet daarnaast niet te vragen naar ons gebaksassortiment. U kunt kiezen uit verschillende huisgemaakte en vers door de warme bakker geleverde soorten.

Borrelen

Toe aan een borrel? Kies dan voor een van de huiswijnen zoals een heerlijke rode blend uit Zuid-Afrika of een Spaanse Sauvignon Blanc-Airen, of vraag om de wijnkaart als u op zoek bent naar een goede fles om met elkaar te delen. Meer een bierdrinker? Daarvoor beschikt de Herberg van Wapse over een bierkaart met een uitgebreide selectie speciaal bieren op fles. Informeer daarnaast naar onze Happerij; een selectie van verschillende borrelhapjes en bittergarnituur voor de lekkere trek.

Zakelijk

Komt u met een zakelijke afspraak? Neem dan plaats in onze lichte serre en laat u en uw gasten niets tekortkomen met een kop koffie uit onze Faema Emblema espressomachine. Al te veel koffie gehad en zin in iets anders? Vraag dan om een verse jus d’orange of maak een keuze uit ons assortiment frisdranken.

Openingstijden

Wanneer zijn wij er?

Line

De Herberg van Wapse

9:00 uur – 22:00 uur

Lunch

12:00 uur – 16:00 uur

Diner

17:30 uur – 20:00 uur

Wij zijn van donderdag tot en met zondag geopend.

Vragen?

Wij helpen u graag

Line