Onze keuken bij u thuis

Catering

Van hapjes tot buffetten

Line

Partycatering

 Sinds 2019 hebben we bij de Herberg van Wapse onze activiteiten verbreed en bieden wij ook catering aan. U hoeft dus niet meer beslist naar ons toe te komen om te genieten van de kwaliteiten van onze keuken; u kunt er ook voor kiezen om onze keuken naar u toe te laten komen.

Van een plateau hapjes voor bij de borrel tot een buffet of een compleet verzorgd feest met eten en drinken, de mogelijkheden zijn uitgebreid. Een overzicht van onze standaardmogelijkheden vindt u door op de onderstaande button te klikken. Heeft u zelf al een idee of andere wensen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen voor een persoonlijk gesprek. Wij kijken graag samen met u wat wij voor u kunnen betekenen.

Partyverhuur

 Geeft u een feest waarbij u zelf het eten en drinken verzorgt, maar heeft u geen materiaal om een buffet op te bouwen, of niet genoeg glazen voor al uw gasten? Of wilt u een letterlijk en figuurlijk vlammende barbecue als eyecatcher of uw evenement? Dan kunt u gebruik maken van onze partyverhuur service. Zowel als particulier als bedrijf kunt u ons materiaal huren en eventueel laten bezorgen en weer ophalen.

Binnenkort vindt u een button op deze pagina voor een overzicht van ons materiaal.

Openingstijden

Wanneer zijn wij er?

Line

De Herberg van Wapse

9:00 uur – 22:00 uur

Lunch

12:00 uur – 16:00 uur

Diner

17:30 uur – 20:00 uur

Wij zijn van donderdag tot en met zondag geopend.

Vragen?

Wij helpen u graag

Line