Onze keuken bij u thuis

Catering

Van hapjes tot buffetten

Line

Sinds 2019 hebben we bij de Herberg van Wapse onze activiteiten verbreed en bieden wij ook catering aan. U hoeft dus niet meer beslist naar ons toe te komen om te genieten van de kwaliteiten van onze keuken; u kunt er ook voor kiezen om onze keuken naar u toe te laten komen.

Vrijwel alles wat wij aanbieden in onze zaal, kunnen wij ook op locatie verzorgen. Geeft u een feestje en wilt u zich geen zorgen maken om hoeveel drinken u in huis moet halen? Of wilt u er een plateau hapjes bij? Wij maken dit graag voor u klaar en komen het op locatie bezorgen. Wordt het een wat uitgebreider feest en wilt u er ook een buffet bij? Ook hier kunnen wij in overleg met u invulling aan geven. Wilt u bijvoorbeeld een simpel maar smaakvol buffet, of wat luxer en uitgebreider? Of bent u op zoek naar een buffet met een thema, zoals een stamppotbuffet of een barbecue? Wij bespreken graag de mogelijkheden met u en stellen dan een offerte voor u op.

.

.

Een goed begin van het nieuwe jaar

Heeft u in februari en maart nog een feest of diner te organiseren, maar geen zin om uit huis te gaan of om te koken? Speciaal daarvoor hebben wij een winters buffet samengesteld wat wij van donderdag t/m maandag graag voor u bereiden en bezorgen.

Openingstijden

Wanneer zijn wij er?

Line

De Herberg van Wapse

9:00 uur – 22:00 uur

Lunch

12:00 uur – 16:00 uur

Diner

12:00 uur – 20:00 uur

In de maanden oktober tot en met maart zijn wij dinsdag en woensdag gesloten.

Vragen?

Wij helpen u graag

Line