Kerst bij de Herberg van Wapse

Kerst 2019

Brunchen | Dineren | Overnachten

Line

Op zowel eerste als tweede kerstdag kunt u ’s middags en ’s avonds terecht bij de Herberg van Wapse. ’s Middags serveren wij vanaf 11:00 uur een uitgebreid kerstbrunch-buffet. ’s Avonds kunt u genieten van een heerlijk 4-gangen kerst-keuzediner.

Brunch

11:00 uur – 14:00 uur (op reservering, alleen 1e kerstdag nog beschikbaarheid)
Vanaf 11:00 uur bent u van harte welkom voor onze kerstbrunch. Vanaf een ruim buffet kunt u een keuze maken uit allerlei lekkernijen. Koude gerechten, soep, warme gerechten, broodjes, zoet en hartig beleg… Er is voor ieder wat wils. Houd nog wel een beetje ruimte over; u krijgt ook nog iets na.

Diner

Vanaf 18:00 uur (op reservering; neem telefonisch contact op voor de actuele beschikbaarheid)
Tijdens de kerstdagen stelt u bij de Herberg van Wapse uw eigen, persoonlijke menu samen. U maakt van te voren een keuze uit ons 4-gangen kerst-keuzediner en geeft dit alvast aan ons door. Wij zorgen op de dag zelf voor een gepersonaliseerd menukaartje met daarop het door uzelf uitgezochte menu.

Klik hier om het kerstmenu te bekijken.

Catering

Bezorgen voor 17:00 uur of afhalen
Tijdens de kerst liever thuis met familie in plaats van uit eten? Ook dan kunt u rekenen op de Herberg van Wapse. Speciaal voor kerst verzorgen wij mooi opgemaakte taart-salades, die u eventueel uit kunt breiden met stokbrood met kruidenboter, aioli en pesto. Bent u meer op zoek naar iets voor bij de borrel? Dan bieden we ook nog een borrelplank aan. Voor 17:00 uur kunnen we dit zelfs nog bij u thuis bezorgen. Wilt u het pas na 17:00 uur hebben? Dan kunt u het altijd afhalen.

Overnachten

Wilt u er met kerst echt een vakantie van maken? Dan kunt u er ook voor kiezen gebruik te maken van het kerstarrangement van De Wapser Herberg. U komt dan aan op 24 december en brengt 4 heerlijke dagen – 3 nachten – door in het Drentse winterlandschap waar u heerlijk kunt wandelen en fietsen, met elke avond een uitgebreid diner en ’s ochtends natuurlijk ontbijt.

Kijk voor meer informatie op de website van De Wapser Herberg bij het Kerstarrangement.

Kerst vieren bij de Herberg van Wapse

Bekijk hier ons kerstmenu voor het diner en reserveer direct

Kerstmenu 2019

Openingstijden

Wanneer zijn wij er?

Line

De Herberg van Wapse

9:00 uur – 22:00 uur

Lunch

12:00 uur – 16:00 uur

Diner

12:00 uur – 20:00 uur

In de maanden oktober tot en met maart zijn wij dinsdag en woensdag gesloten.

Vragen?

Wij helpen u graag

Line