Kerst bij de Herberg van Wapse

Net even anders, maar net zo vertrouwd

Line

In dit gekke jaar gaan veel dingen net even anders dan anders. In de huidige onduidelijkheid rond de kerstdagen, maken wij een keuze. Een keuze voor een ‘thuiskerst’, ongeacht of restaurants weer open gaan of niet.

Het is ook een keuze voor een veilige kerst. Een kerst waarbij u zich niet in een overvolle supermarkt hoeft te begeven, een drukke winkelstraat, of – indien van toepassing – een volgepropt restaurant. Een kerst waarbij u voor elke dag wat kunt afhalen bij de Herberg van Wapse en dan nog geen dag hetzelfde hoeft te eten. Allemaal met de vertrouwde kwaliteit die u van ons gewend bent. Daarom zeggen wij dit jaar: “Kerst; net even anders, maar net zo vertrouwd”.

4-gangen kerstmenu

Voorbereid door ons, afgemaakt door u


 24, 25 & 26 december | afhalen tussen 15:00 en 17:00 uur
Uw bestelling ontvangen wij graag uiterlijk 21 december
37,50 per persoon


Thuis genieten van een ‘Herberg van Wapse kerstdiner’? Stel dan zelf uw 4-gangenmenu samen van onze kerst-menukaart. Wij doen de voorbereiding en leveren de producten en instructies, u hoeft het alleen maar warm te maken of kort te bakken én natuurlijk mooi te presenteren. Wilt u er ook een mooie fles wijn bij? Die kunt u er gelijk bij bestellen.

 

Klik hier voor het 4-gangen kerstmenu!

Sushibox

De Japanse keuken met een Drentse twist


24, 25 & 26 december | afhalen tussen 15:00 en 17:00 uur

Uw bestelling ontvangen wij graag uiterlijk 21 december

20,- per persoon


Lekker eten én een leuke activiteit? Bestel dan onze sushibox om zelf sushi te maken. Iedere box bevat genoeg ingrediënten voor diverse sushi voor 2 personen: gegaard, op maat en op smaak. Bovendien ontvangt u bij elke bestelling een ‘sushi bazooka’; een hulpmiddel waardoor zelfs een beginner perfecte sushirollen kan maken.

 

Klik hier voor de inhoud van de box!

Sushi

Afhaalmaaltijden

Om direct thuis op te eten


24, 25, 26 & 27 december | afhalen tussen 17:00 en 20:00 uur


Ook tijdens de kerstdagen kunt u maaltijden afhalen om direct thuis op te eten. Vers en à la minute bereid met de herkenbare gerechten en kwaliteit die u van ons gewend bent. U hoeft uw bestelling alleen maar telefonisch door te geven en wij zorgen dat het op de afgesproken tijd klaar staat.

 

Klik hier voor het afhaalmenu!

Pizza’s

Vers gebakken in de steenoven


26 & 27 december | afhalen tussen 17:00 en 20:00 uur


Onze befaamde pizza’s uit de hout-gestookte steenoven, vers gebakken met de beste ingrediënten. U hoeft uw bestelling alleen maar telefonisch door te geven en wij zorgen dat het op de afgesproken tijd klaar staat.

 

Klik hier voor het afhaalmenu!

Pizza
Hapjesschaal

Taartsalades en hapjesschalen

Voor iets lichts bij de borrel


24, 25 & 26 december | afhalen tussen 15:00 en 17:00 uur

Uw bestelling ontvangen wij graag uiterlijk 21 december


Een mooi opgemaakte taartsalade met brood en smeersels voor een lichte lunch, of een schaal heerlijke diverse hapjes voor bij de borrel; ook daaraan hebben wij voor u gedacht bij de Herberg van Wapse. Zo kunt u samenzijn met uw familie in plaats van in de keuken te moeten staan.

Taartsalade | 3,50 per persoon
Brood met smeersels | 1,50 per persoon
Hapjesschaal 25 hapjes | 17,50 per schaal

Vragen?

Wij helpen u graag

Line