Herkenbare gerechten op topniveau

Restaurant

Neem plaats en geniet

Line

De keuken van de Herberg van Wapse staat onder de bezielende leiding van chef-kok en mede-eigenaar Jan Sietsma. Samen met zijn team zet hij een veelzijdige lunch- en dinerkaart neer. Met een Frans-Nederlandse stijl kookt het keukenteam herkenbare gerechten op topniveau, waarbij veel gebruik wordt gemaakt van lokale ingrediënten. Een selectie van de bedrijven waar wij mee samenwerken en de producten die wij gebruiken vindt u onder samenwerking.

Aan tafel wordt u welkom geheten door Evelyn Sietsma. Samen met het jonge bedieningsteam verzorgen zij hun gasten met veel persoonlijke aandacht en zorgen daarmee voor een complete beleving op ieder moment van de dag. Neem plaats in de lichte serre, ontspan in de lounge hoek of strijk neer op het grote terras dat grenst aan een prachtige tuin en een grote vijver met fontein en waterval, en geniet.

Groepen

Bent u met een gezelschap groter dan 10 personen? Kijk dan onder zalen voor onze mogelijkheden voor groepen. Heeft u zelf al iets in gedachten? Laat het ons weten! Wij gaan graag met u in overleg om te kijken wat er mogelijk is.

Koffie & borrel

De hele dag kunt u terecht voor een heerlijke kop koffie uit onze espressomachine, natuurlijk met een huisgemaakt of vers door de warme bakker geleverd gebakje. Bent u toe aan iets sterkers? Daarvoor beschikt de Herberg van Wapse over een selectie wijnen, speciaalbieren en sterke dranken en daarbij een borrelhapje van onze Happerij kaart.

Lunch

Tussen 12:00 uur en 16:00 uur kunt u gebruik maken van onze veelzijdige lunchkaart. Kies bijvoorbeeld voor een van onze belegde broodjes, geserveerd op vers afgebakken, biologisch desembrood, of houd het wat lichter met een salade.

Diner

Vanaf 17:30 uur tot binnenkomst 20:00 uur kunt u een keuze maken van onze dinerkaart. Neem plaats in onze mooie verwarmde serre en laat u in de watten leggen door ons bedieningsteam, die u graag meer vertellen over de kaart, eventuele gerechten buiten de kaart om en het drankenassortiment.

Tevreden gasten

Onze gasten aan het woord

Line

Sfeervol genieten van een Drentse keuken

Laat u verrassen, een tafel staat voor u klaar

Reserveer een tafel

Openingstijden

Wanneer zijn wij er?

Line

De Herberg van Wapse

9:00 uur – 22:00 uur

Lunch

12:00 uur – 16:00 uur

Diner

17:30 uur – 20:00 uur

Van oktober tot en met maart zijn wij donderdag tot en met zondag geopend.

Vragen?

Wij helpen u graag

Line