Passie voor kwaliteit en persoonlijke aandacht

Wie zijn wij

Onze mensen aan u voorgesteld

Line

De Herberg van Wapse zou niet bestaan zonder haar gedreven team. Zo is het keukenteam elke dag druk aan het werk om topgerechten te serveren en staat het bedieningsteam altijd weer klaar om gasten te ontvangen met veel persoonlijke aandacht. Hieronder stellen we onze mensen aan u voor zodat u kennis kunt maken met de mensen die ons succes mogelijk maken.

Jan Sietsma

Bijna zo lang hij kan herinneren, hebben zijn ouders al verschillende eigen horecazaken. Het horeca-vak is Jan dus met de paplepel ingegoten en het was dan ook geen verrassing dat hij de Bakkerij Horeca Vakschool in Leeuwarden ging doen, gevolgd door een KMBO (Kort Middelbaar Beroeps Onderwijs) opleiding Horeca. Vrij snel na het afronden van zijn studie kochten zijn ouders het bedrijf in Wapse wat nu de Wapser Herberg is. Vanaf het begin hielp Jan al mee in het bedrijf als kok, bij het onderhouden en verbouwen van de zaak, in de bediening, op de hotelkamersā€¦ Eigenlijk heeft hij alles wel gedaan. Hij is dan ook nooit meer weg gegaan en tegenwoordig is hij chef-kok en mede-eigenaar van de Herberg van Wapse.

Team Keuken

Hoewel ons keukenteam zich het meest thuis voelt achter de schermen, verdienen ze hier toch ook een plek in de spotlights. Deze jongemannen ondersteunen Jan bij het maken van de mise en place in de keuken en het meegeven van de gerechten tijdens het servies. Daarnaast zorgen zij ervoor dat alle potten, pannen, borden en het bestek weer schoon in de kast komen. Zij wagen zich in het heetst van de strijd; letterlijk, want zeker in de zomer kan de temperatuur in de keuken hoog oplopen!

Evelyn Sietsma

Net als Jan volgde Evelyn de Bakkerij Horeca Vakschool in Leeuwarden. Leuk detail: toen Jan op de school kwam, ging Evelyn er net af. Ze zijn elkaar daar dus nooit tegen gekomen. Na deze opleiding koos Evelyn eerst een andere richting: ze ging Levensmiddelentechnologie studeren en werkte na haar studie eerst voor Frico en later Plusfood. Inmiddels was ze ook samen met Jan en toen zijn ouders de Wapser Herberg overnamen, werkte zij al vanaf het begin mee achter de schermen, onder andere aan de administratie. Zodra duidelijk werd dat Jan en Evelyn de zaak met de tijd wilden overnemen, ging ze volledig aan het werk voor de schermen en bestierde ze de bediening en het hotel. Tegenwoordig is ze mede-eigenaar en hotelmanager van de Wapser Herberg.

Team Bediening

Dit jonge, energieke bedieningsteam staat klaar om u te ontvangen! Samen met Evelyn verzorgen zij de gasten van de Herberg van Wapse met veel persoonlijke aandacht en zorgen ze ervoor dat niemand iets tekortkomt. En multi-getalenteerd dat ze zijnā€¦ Niet alleen bedienen, maar ook groepsfotograaf voor gasten, het verzorgen van honden met een bakje water en een hondenkoekje en hordelopen over spelende kinderen zijn activiteiten die ze regelmatig doen tijdens hun werk. En alles met een glimlach!

Vragen?

Wij helpen u graag

Line