Bijeenkomen bij de Herberg van Wapse

Zalen

Bruiloft | Feest | Vergadering

Line

De Herberg van Wapse is voorzien van een multifunctionele zaal en biedt hier plaats aan gezelschappen tot 250 personen. Onze zaal is op te splitsen in twee delen door middel van een schuifwand en grenst tevens aan een indrukwekkende tuin die bij uw bijeenkomst te betrekken is.

Dineren

Bij de Herberg van Wapse bieden wij verschillende diner-opties aan. Gezelschappen tot 10 personen kunnen gebruik maken van onze à la carte kaart. Is uw gezelschap groter, dan kunt u er tot 20 personen voor kiezen om een keuzemenu samen te stellen. Voor grotere groepen vanaf 20 personen bieden wij daarnaast verschillende buffetten aan, van simpel maar smaakvol tot luxe en uitgebreid. Wilt u een buffet met een thema? Kies dan voor bijvoorbeeld een pasta-buffet of een seizoens-stamppottenbuffet.

Feest vieren

Verjaardag, zoveel jaar getrouwd, een babyshower of een vrijgezellenfeest? Geef uzelf de kans om in alle rust te genieten van het feest en laat uzelf verzorgen en verrassen bij de Herberg van Wapse.
U bepaalt hoe uw feest eruit komt te zien. Wilt u bijvoorbeeld ontvangst met koffie en gebak, of liever een feestelijk glas bubbels? Een vaste prijs per persoon voor de dranken, of op basis van consumptie? Wat voor hapjes en hoeveel? En wat dacht u van decoratie van de zaal? Wij bespreken graag uw wensen met u en voorzien u van een offerte op maat.

Trouwen

Trouwen is een gedenkwaardige aangelegenheid, maar ook veel werk! Met de Herberg van Wapse heeft u een locatie waar u kunt trouwen van A tot Z. Trouw bij mooi weer op het idyllische eilandje gelegen in de grote vijver in de prachtige tuin, geniet met uw gasten van een uitgebreid diner en sluit af met een feest in onze zaal. Zelfs voor het slapen hoeft u niet naar een andere locatie; vanuit de feestzaal kunt u direct naar de kamers van De Wapser Herberg om hier uw huwelijksnacht door te brengen. Wij spreken graag de hele dag met u door om te zorgen voor een bruiloft om nooit te vergeten.

Vergaderen

Omringd door 3 Nationale parken en met een prachtige tuin grenzend aan de zaal is de Herberg van Wapse een inspirerende vergaderlocatie. Onze gelegenheid leent zich dan ook bij uitstek voor bijeenkomsten waar, naast vergaderen, ook ruimte moet zijn voor een activiteit ter bevordering van de creativiteit. Naast verschillende activiteiten kunt u uw vergadering ook uitbreiden met een lunch, diner of zelfs een overnachting. Wij bespreken graag de mogelijkheden met u.

Neem contact met ons op!

Wij bespreken graag de mogelijkheden met u.

Contact

Openingstijden

Wanneer zijn wij er?

Line

De Herberg van Wapse

9:00 uur – 22:00 uur

Lunch

12:00 uur – 16:00 uur

Diner

17:30 uur – 20:00 uur

Wij zijn van donderdag tot en met zondag geopend.

Vragen?

Wij helpen u graag

Line